Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، مشخصات فنی اسکورپیو به‌عنوان نسل میانه پلتفرم ایکس باکس وان در نظر گرفته‌شده تا بعداً با ورود ایکس باکس وان اس / Xbox One S نسل جدید کنسول‌های گیم مایکروسافت تکمیل شود.

هدف اصلی از عرضه اسکورپیو ورود به گیمینگ 4K است تا بتواند پلی‌استیشن 4 پرو را به‌عنوان رقیب جدی خود، پشت سر بگذارد چراکه پرفورمنس اسکورپیو 6TFLOPs تعریف‌شده است درحالی‌که این رقم در پلی‌استیشن 4 پرو حدود 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

12TFLOPs است.

پروژه اسکورپیو از پردازنده ادیت شده AMD Jaguar SoC بهره می‌برد که مانند گذشته معماری 8 هسته‌ای با 4 مگ کش را با سرعت 2.3 گیگاهرتز یدک می‌کشد. (ایکس باکس وان 1.75 گیگاهرتز است) که درواقع 30 درصد قوی‌تر از ایکس باکس وان است.

گرافیک / GPU نیز از 12 واحد به 40 واحد ارتقاء پیداکرده و کلاک اسپید آن به 1172 مگاهرتز رسیده که این رقم در ایکس باکس وان 853 مگاهرتز و در پلی‌استیشن 4 پرو نیز 911 مگاهرتز است که نشان از سرعت‌بالای تراشه دارد.

بنابراین سرعت پردازش گرافیکی در اسکورپیو 4.6 برابر بیشتر از ایکس باکس وان است چراکه می‌تواند 6TFLOPs را در مقایسه با 1.31TFLOPs در ایکس باکس وان مدیریت کند.

ایکس باکس وان 8 گیگ رم از نوع DDR3 در خود جای‌داده اما استاندارد رم روی اسکورپیو GDDR5 است و درحالی‌که پلی‌استیشن 4 پرو 8 گیگ دارد، برای اسکورپیو 12 گیگ رم تعریف‌شده که سیستم‌عامل 4 گیگ را در اشغال خود می‌گیرد و 8 گیگ آزاد است که در اصل 3 گیگ بیشتر از پلی‌استیشن 4 پرو دارد.

هارد 2.5 اینچی 1 ترابایتی سریع‌تر از قبل، درایو بلوری یو اچ دی، نصب مستقیم دایرکت ایکس در سخت‌افزار، سیستم دالبی اتم؛ از دیگر ویژگی‌های اسکورپیو است.

اگر کاربر نمایشگر 4K نداشته باشد مایکروسافت به‌طور خودکار با کاهش رزولوشن به 1080 کیفیت تصویری را در حد متناسب نگه خواهد داشت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۳۷۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • (تصاویر) مزدا آر ایکس ۷؛ زیبای ژاپنی
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب