Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يکي از بازي هايي که در هجده ماه اخير روي پي سي موفقيت هاي زيادي کسب کرده است، بدون شک PlayerUnknown’s Battleground (به اختصار PUBG يا پابجي) بوده. يک بازي بتل رويال، که ايده‌ي اصلي اش براي شخصي به نام برندان گرين است. ايده‌اي که 100 نفر از بازيکنان را در مقابل يکديگر قرار مي‌دهد و برنده کسي است که بتواند با نابودي ديگر افراد به عنوان تنها بازمانده‌ باقي بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين ايده آنقدر خوب بود که در حال حاضر شاهد عناوين بسيار زيادي در اين سبک هستيم.
ماه ها است که بيش از هر عنوان ديگري در استيم، PUBG بازي شده است. آمار مي‌گويد که معمولا پابجي حدود چهار برابر هر بازي ديگري روي استيم، داراي بازيکن است. در واقع پابجي اولين بازي است که توانسته به توفيق دو ميليون کاربر در لحظه دست پيدا کند.
در ماه دسامبر، پابجي براي ايکس باکس وان عرضه شد. درست به موقع و زماني که ايکس باکس وان ايکس با موانع زيادي رو به رو بود. قطعا اين موضوع ايده آل نيست، اما براي کاربران ايکس باکس که به دنبال عناوين انحصاري بودند، خبر خوشايندي بود. اما حالا، سوالي که در ذهن اکثر گيمر ها وجود دارد اين است که آيا اين بازي روي پلي استيشن 4 هم عرضه مي‌شود يا خير؟

آيا بازي پابجي براي پلي استيشن 4 عرضه خواهد شد؟به نظر مي‌رسد که با احتمال بالايي، شاهد اين عنوان روي پلي استيشن 4 خواهيم بود. اما موضوع قابل بحث زمان عرضه‌ي اين عنوان است. چانگ هان کيم، مدير عامل PUBG Corporation در اين باره مي‌گويد:
از آنجا که براي مدتي اين بازي، انحصاري ايکس باکس وان خواهد بود، ترجيح مي‌دهيم فعلا روي کامل کردن نسخه ايکس باکس وان تمرکز کنيم. اگر فرصتش را داشته باشيم، هدف نهاييمان اين خواهد بود که بازي را روي همه‌ي پلتفرم ها عرضه کنيم.
همچنين کيم در مصاحبه‌اي با بيزنس اينسايدر در ژوئن 2017 گفته:
به طور قطع براي پلتفرم‌هاي ديگر برنامه‌هايي داريم. اما فعلا جزئيات اين برنامه ها نهايي نشده است.
اين اولين بار نيست که کيم يا سازنده‌ي اصلي بازي برندان گرين، به عرضه شدن اين بازي روي همه‌ي پلتفرم ها اشاره کرده باشند. به نظر مي‌رسد که علاقمندي به سلطه‌ي کامل در عرصه‌ي بازي‌ها فقط به گيم پلي خاص اين عنوان منتهي نمي‌شود. کيم در مصاحبه‌اي با InvenGlobal گفته:
من دوست دارم که پابجي فرنچايز رسانه اي جهاني و با محوريت بازي باشد. ما دوست داريم در صنايع متنوعي شامل ورزش هاي الکترونيک، فيلم‌ها، دراماها، کارتون ها، انيميشن و... شرکت داشته باشيم. در واقع، ما تماس هاي دوست داشتني از تهيه کننده هاي هاليوودي و نت فليکس دريافت کرده‌ايم. روياي ما اين است که به اين شکل، فرهنگي بازي محور بسازيم و پيشتاز اين فرهنگ جديد باشيم.

يکي از دلايل اصلي که کاربران ايکس باکس وان پيش از کاربران پلي استيشن 4، به دسترسي زودهنگام (Early Access) دسترسي پيدا کردند به خاطر برنامه‌ي پيش نمايش اين عنوان بود. در واقع، پابجي هنوز حتي به نسخه‌ي نهايي مد نظر گروه نزديک نيست. اين بازي با توجه به برنامه‌اي که داشت، به صورت دسترسي زودهنگام روي استيم قرار گرفت و در نهايت زماني به صورت کامل روي صفحه‌ي اصلي استيم قرار گرفت که در ماه دسامبر 2017 با آپديت 1.0 نسخه‌ي پي سي همراه شد.
روي ايکس باکس وان اما اين عنوان همچنان در حال تکميل شدن است. اين بازي از طريق سرويس گيم پريويو (Game Preview) مايکروسافت -همان دسترسي زودهنگام اما از نوع ايکس باکس- در دسترس است. ايکس باکس تنها کنسولي است که اين سرويس را دارد و به کاربران اجازه مي‌دهد تا کيفيت و کارايي عناوين را قبل از عرضه‌ي کامل بسنجند. البته معمولا با پرداخت مبلغي.
در حال حاضر اين عنوان روي ايکس باکس وان ارزشي حدود سي دلار يا 25 پوند دارد. البته اگر ايکس باکس وان ايکس خريداري کنيد، اين بازي به صورت رايگان به شما تعلق خواهد گرفت. نه پلي استيشن و نه نينتندو، هيچکدام از چنين سرويسي پشتيباني نمي‌کنند. بنابراين دشوار است که قبل از تکميل کامل اين پروژه شاهد اين عنوان روي پلتفرم هاي سوييچ و پلي استيشن 4 باشيم.

کيم در مصاحبه‌اي با OXM در اين باره مي‌گويد:
گيم پريويو در ايکس باکس را شبيه به دسترسي زودهنگام در استيم ديديم. بنابراين سعي مي‌کنيم تا بازيمان را با توجه به فيدبک هايي که از کاربران دريافت مي‌کنيم، تکميل کنيم. ما مي‌خواهيم تا جايي که امکان دارد آپديت‌ عرضه کنيم، اما عرضه‌ي آپديت هاي مکرر روي کنسول‌ها خيلي دشوار است، به همين دليل با تيم ايکس باکس در حال همکاري هستيم تا بتوانيم اين مهم را سريعتر عملي کنيم.
او همچنين در مصاحبه‌اش با InvenGlobal مي‌گويد:
دسترسي زودهنگام روي استيم و گيم پريويو روي ايکس باکس وان شبيه به نسخه پيش از عرضه هستند و به همين دليل محدوديتي در زمينه‌ي کيفيت برايشان وجود ندارد. به هر ترتيب، پلي استيشن از اين نظر به شدت سخت گير است. مواردي بوده که تکميل يک بازي 6 ماه بيشتر زمان برده در حالي که پيش از اين تکميل شده بود. ما هنوز در مرحله‌ي يادگيري فضاي توسعه براي کنسول ها و سليقه‌ي کاربرانش هستيم. ما بايد بعد از تکميل و بهبود نسخه‌ي ايکس باکس وان، به فکر پلتفرم‌هاي ديگر باشيم.

بنابراين وقتي صحبت از عرضه‌ي پابجي روي پلي استيشن 4 مي‌شود، با يک خبر خوب و يک خبر بد مواجه مي‌شويم. کاربران پلي استيشن 4، قطعا به اين بازي دسترسي خواهند داشت اما بايد مدتي صبر کنند.
به هر ترتيب، وقتي که به طور قطع اين بازي عرضه شد، شما به بهترين نسخه‌اش دسترسي پيدا خواهيد کرد. بدون مشکلاتي نظير کاهش فريم ريت، پايين بودن کيفيت گرافيکي و يا هر کدام از مشکلات ديگري که عموما در نسخه پيش از عرضه با آن ها مواجه مي‌ شويم. به احتمال زياد، در زمان عرضه‌ي اين بازي، کاربران پلي استيشن 4 به هر دو نقشه‌ي بازي، حالت اول شخص و ويژگي هاي بيشتري دسترسي پيدا خواهند کرد. پس به انتظارش مي‌ ارزد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۰۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب

آمار نشر در فروردین ماه حاکی از افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در فروردین ماه نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته دارد، در حال شمارگان کتاب نیز ۵۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم، براساس آمار‌های موجود در خانه کتاب و ادبیات ایران، در نخستین ماه از سال جدید، نشر ایران شاهد انتشار ۵ هزار و ۲۱ عنوان کتاب تازه بوده است، که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ۲۴ درصدی بوده‌ایم.

از این میان ۳ هزار و ۶۶۲ عنوان تالیفی و هزار و ۳۵۹ عنوان ترجمه بوده است. ناشران تهرانی ۳ هزار و ۶۳۳ عنوان کتاب منتشر کرده و ناشران شهرستانی هزار و ۳۳۸ عنوان.

در میان کتاب‌های منتشر شده فروردین ماه، ۳ هزار و ۱۰ عنوان چاپ اول و ۲ هزار و ۱۱ عنوان تجدید چاپ بوده است، شمارگان کل کتاب‌های منتشر شده شش میلیون و سیصد و سی هزار و دویست و شصت و چهار نسخه بوده است، اگرچه تعداد عناوین نسبت به بازه زمانی مشابه ۲۴ درصد افزایش داشته است،، اما شمارگان کل کتاب‌ها با ۵۰ درصد افزایش روبرو بوده است.

میانگین شمارگان هر عنوان نیز هزار و ۲۶۰ نسخه بوده است که نسبت به بازه زمانی مشابه در سال گذشته افزایش داشته است که نسبت به بازه زمانی مشابه ۵۷ درصد افزایش داشته است.

ارزش ریالی کتاب‌های منتشر شده در فروردین ماه، ۱۱ میلیارد و شصت و دو میلیون و پانصد و هفتاد و یک هزار و نود ریال بوده و میانگین قیمت کتاب نیز به ۱۷۰ هزار تومان رسیده است. این در حالی است که در فروردین ماه سال گذشته میانگین قیمت کتاب ۸۱ هزار تومان بوده است، یعنی افزایش ۱۱۰ درصدی را در قیمت‌ها در آستانه نمایشگاه کتاب تجربه می‌کنیم. میانگین قیمت کتاب نیز از صفحه‌ای ۵۰۰ تومان به صفحه‌ای هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب در آستانه نمایشگاه کتاب در حالی اتفاق افتاده است که قیمت کاغذ نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته افزایشی نداشته و تعرفه‌های چاپ نیز اخیراً و برای ماه‌های پیش رو با افزایش همراه بوده است.

در میان رده‌های دیویی نشر کودک و نوجوان با ۹۲۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارد و پس از آن ادبیات با ۹۰۹ عنوان و کمک درسی با ۷۳۱ عنوان در رده‌های بعدی قرار دارند، کمترین عناوین منتشره نیز با ۶۰ عنوان به حوزه کلیات اختصاص دارد.

در حوزه کودک و نوجوان از ۹۲۱ عنوان کتاب منتشره ۵۶۸ عنوان تالیفی و ۳۵۳ عنوان ترجمه بوده است، اگر چه فاصله ترجمه و تالیف در این حوزه چندان نگران کننده نیست،، اما وقتی آمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه را در قیاس با تجدید چاپی‌ها بررسی کنیم، خواهیم دید که روند حرکت ناشران به سمت کتاب‌های تجدید چاپ و کاهش تالیفات تازه در این حوزه ادامه دار بوده و وضعیت نگران‌کننده‌ای را ایجاد کرده است.

شمار کتاب‌های چاپ اول این حوزه ۴۳۵ عنوان و شمار تجدید چاپی‌ها ۴۸۶ عنوان بوده است. میانگین شمارگان کتاب در حوزه کودک و نوجوان نیز هزار و ۴۵۸ نسخه بوده است. اما قیمت کتاب‌های کودک و نوجوان نیز با افزایش روبرو بوده است، از ۵۲ هزار تومان در فروردین سال گذشته به ۷۶ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر ۴۴ درصد گران‌تر شده است.

دیگر خبرها

  • نویدکیا: چه زمانی گفتم کار خارق‌العاده‌ای کردم؟ شما خودتان را ناراحت نکنید!
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • سیلوا: دوران حضورم در چلسی به پایان رسیده است
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود