Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- گزارش‌ها حاکی از آن است که مایکروسافت قصد دارد تا نسخه بعدی کنسول بازی ایکس باکس خود را «ایکس باکس» تنها نام‌گذاری کند. گزارش‌ها حاکی از آن است که مایکروسافت قصد دارد تا نسخه بعدی کنسول بازی اکس باکس خود را «اکس باکس» تنها نام‌گذاری کند.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از theinquirer، مایکروسافت در طی هفته گذشته از طراحی ایکس باکس جدید خود رونمایی کرد و آن را اکس باکس سری اکس خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بااین‌حال، یکی از سخنگوهای مایکروسافت در این رابطه اظهار کرد که ایکس باکس بعدی که در فصل تعطیلات 2020 عرضه می‌شود، تنها با نام اکس باکس خوانده خواهد شد.
 
سری اکس برای مشخص کردن مدل خاصی از نسل بعدی اکس باکس‌ها به این سری داده شده است چراکه به نظر می‌رسد مدل‌های ایکس باکس دیگری در راه هستند. این نوع نام‌گذاری ممکن است در ابتدا کمی عجیب‌وغریب به نظر برسد اما با توجه به نام‌های قبلی کنسول‌های ایکس باکس یعنی ایکس باکس وان، ایکس باکس وان اس، ایکس باکس وان اکس و... پی می‌بریم که مایکروسافت سابقه بلند بالایی در نام‌گذاری‌های عجیب داشته است.
     
این تنها چیزی است که در رابطه با نام‌گذاری نسل بعدی ایکس باکس‌ها می‌دانیم. هنوز مشخص نیست که آیا مدل‌هایی از قبیل ایکس و اس برای این ایکس باکس نیز عرضه خواهند شد یا خیر. تنها اطلاعاتی که در دسترس است این است که بیش از یک نسخه از نسل بعدی کنسول ایکس باکس وان در راه است.
 
ایکس باکس سری ایکس نمایش داده شده در The Game Awards احتمالاً قوی‌ترین نسخه این کنسول است. بااین‌حال امیدواریم که مایکروسافت نام‌گذاری مدل‌های متفاوت ایکس باکس را ساده‌تر کند و در غیر این صورت حتی گیمرهای حرفه‌ای هم ممکن است در نام بردن این کنسول‌ها دچار مشکل شوند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مایکروسافت کنسول بازی ایکس باکس گیمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۳۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • بسکتبال بالا و پایین دارد، اما برد خوبی داشتیم
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • ماجرای واژگونی وحشتناک ام وی ام X55 چه بود؟
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • هالند: حالا دوش می‌گیریم و به بازی بعدی فکر می‌کنیم
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود